Wat bestuurders zeiden op Dover Motor Speedway

Dover Motorsnelweg

Wat de coureurs zeiden tijdens en na de NASCAR Cup Series-race van maandag op Dover Motor Speedway:

Martin Truex Jr. – Winnaar: “Man, het voelt geweldig. Het voelde alsof we een paar keer dichtbij waren geweest en we hebben er een paar weggegeven, dat is zeker. Dacht vandaag man late waarschuwing wat gaat hier gebeuren? Maar gewoon een geweldig telefoontje van James (Crew Chief James Small) om er twee te nemen en was toen in staat om een ​​redelijk goede herstart te maken en (Dave) Blaney daar te krijgen. Hij botste hard maar schoon tegen me aan. Ik ben buiten adem, ik adem zoveel Goodyear-rubber in. Dank aan iedereen die bij ons is gebleven, al onze fans, Bass Pro Shops, autobezitters, Reser’s, Toyota, TRD, al mijn persoonlijke sponsors. We weten dat we dit zouden kunnen doen. Wij hebben het laten zien. We hebben rondjes gemaakt. We domineerden races en het zou gewoon nooit samenkomen. Ik heb altijd gezegd dat we gewoon moeten blijven doen wat we doen en er niet aan moeten denken. Zware dag vandaag met een paar vroege pitstops en toen kwamen de jongens duidelijk op gang, dus erg opgewonden en blij voor iedereen. Dank ook aan iedereen bij JGR. Indrukwekkend werk.”

Ross Chastain – eindigde als tweede: “Wie de leiding zou nemen, zou het proberen. Allereerst wil ik mijn excuses aanbieden aan Brennan Poole en iedereen bij Rick Ware Racing. Ik ben ze een grote verontschuldiging verschuldigd en nog wat. Ik ga er morgen heen en praat met deze jongens en zet het een en ander recht. We zijn weer zo dichtbij geweest voor ons #1 Jockey Chevy-team en iedereen bij Trackhouse Racing, Advent Health, Moose Fraternity en Worldwide Express. Het is onwerkelijk om dit te blijven doen en het op te nemen tegen mijn helden. Ik denk dat ik hem (Martin Truex Jr.) vorig jaar te veel van mijn geheimen heb verteld nadat we gingen vissen.

MEER: Brennan Poole zegt dat Ross Chastain ‘waarschijnlijk zijn kont moet schreeuwen’

MEER: Dover Cup-resultaten, coureurspunten

Ryan Blaney – eindigde als derde: “Ofwel twee (banden) of we blijven buiten was de beslissing en we kwamen binnen en namen er twee. Het zette ons op de eerste rij. Ik denk dat als we er vier hadden gepakt, we vierde waren geëindigd. Dus het zou eigenlijk niet veel anders zijn geweest. Maar door op de eerste rij te staan, hadden we een kans om te winnen. Ik probeerde hem naar (bocht) 3 te sturen om # 19 te wissen en hij deed hetzelfde en kwam om ons heen. Eerlijk gezegd was het voor ons een heel vlotte dag. We zijn de hele dag als derde geëindigd. Aan het einde had ik gewoon niet genoeg snelheid voor de top 2 jongens. Al met al een geweldige prestatie – vooral voor hoe we hier in het verleden zijn geweest. Het is een beetje een worsteling voor ons geweest en ik ben trots op de vooruitgang die we hebben geboekt.”

William Byron – eindigde als vierde: “Het middelste gedeelte – ik weet het niet, misschien moet ik wat meer op de feedback ingaan en ons dan vertellen wat de aanpassingen zijn. We vluchtten, de lucht was schoon en de auto was gewoon te los. Ik kreeg de achterbanden niet vol en we gingen gewoon door. Deze run was duidelijk erg slecht – we zakten van de eerste naar de zevende plaats. Vanaf daar moesten we ons alleen maar omhoog werken. Trots op de inspanning. Het is geweldig om in de top vijf te eindigen. De RaptorTough.com Chevy #24 was echt goed vandaag. We hadden zeker wat meer nodig, maar we hebben snelheid op allerlei soorten circuits. In onze geschiedenis was dit niet ons beste circuit. We hebben iets anders bedacht om dat te helpen. Ik denk dat het het grootste deel van de race werkte, maar het werd gewoon te los.

Denny Hamlin – eindigde als vijfde: “Onze auto was erg snel. Langlaufen was redelijk goed. Ik ben trots op dit FedEx-team dat me een auto heeft gebracht die vandaag kan winnen, maar soms krijg je niet de laatste paar plaatsen. Het is wat het is. We zullen hard werken en proberen beter te worden.”

Brad Keselowski – eindigde als achtste: “We hebben een goed herstel gehad. Had de top 5 in de eerste etappe, had een probleem met de pitlane en daar herstelden we ons van. Stevige top 10 dag – weer doorgereden. We zijn hier niet ver vandaan. Ik was gewoon op zoek naar een beetje meer, en ik had het gevoel dat we redelijk dichtbij waren. Opgewonden, trots op onze dag – vooral Chris (Büscher) gaat goed. Gewoon een sterke prestatie. Het was gewoon een grote dag voor ons. Wij malen alleen. Het hele bedrijf is aan het grinden en toegewijd om ons naar het volgende niveau te brengen om deze twee auto’s in de play-offs te krijgen.

Chris Buescher – eindigde als 9e: “Het was een solide dag. Ik ben echt trots op onze groep. Deze Fastenal Mustang had de hele dag een goede snelheid – we zouden waarschijnlijk vijfde tot tiende worden. Als negende geëindigd met de late herstart en een behoorlijk zware race gehad met een rondewagen. Heeft ons daar opgekrikt, maar aan het eind van de dag was het solide. Iedereen heeft goed werk geleverd in de pitlane, positie vastgehouden, hard gewerkt op de baan en het is een solide baan. Ik wilde gewoon wat vrijer zijn bij de herstart van de laatste race om te zien of we wat verder naar voren konden komen, maar het was goed om de hele dag op te blijven en in de strijd te blijven. Dat was echt een goede dag. Vooral als er aan het eind acht of negen auto’s in de eerste ronde staan. We zijn er de hele tijd in gebleven. Dat is sterk. Ik denk dat dat rond de tijd was dat we vorig jaar onze overstap maakten. Ik heb het gevoel dat we het seizoen wat sterker begonnen, maar niet altijd de resultaten behaalden. Maar we hebben snelheid en we waren vandaag stabiel en solide. We hebben het resultaat behaald dat we verdienen en waarvoor we hebben gewerkt.”

Josh Berry – eindigde als 10e: “Ik ben enthousiast voor meer top 10’s. Ik denk dat het een heel solide dag was voor het nr. 48 Ally Chevy-team. Het kostte ons wat meer om een ​​beetje beter te worden, maar over het algemeen heb ik ervaring met de hoeveelheid die ik heb met Cup-auto’s, het gevoel om rond te rijden waar we deden was echt solide. Ik ben gewoon trots op Blake (Harris, Crew Chief) en iedereen in dit team voor het geweldige werk.”

Erik Jones – eindigde als 16e: “Het is een goede dag voor onze #43 Allegiant Chevy, weet je, we hebben de hele dag heen en weer op de weegschaal gestaan ​​om sommige dingen beter te doen, maar we zijn ver afgedwaald van ons oefenterrein. Het was duidelijk dat we vrij ver weg waren sinds het lossen, maar we kwamen een stuk beter, een stuk dichterbij, maar we moesten gewoon de balans vinden. We misten een run en reden achteruit en verloren een ronde, dus we konden er zo laat in de race niet echt van terugkomen. We gaan het pakken, verder gaan en ervan leren, en het volgende week naar Kansas brengen!”

Justin Haley – eindigde als 23ste: “We hebben met onze nr. 31 LeafFilter Dakgootbescherming De Camaro ZL1 beloofde in het begin veel. We begonnen zo goed en hadden veel snelheid. Helaas, toen het rubber zich begon op te hopen op de baan en ik in vuile lucht kwam, vonden we niet de grip die we nodig hadden. Hoe goed we de eerste vijf ronden op banden ook waren, we zouden grip verliezen en supervrij worden. Aan het einde van de race had ik het gevoel dat we verbeterd waren en zoveel hadden geleerd – we konden de baanpositie gewoon niet terugwinnen. We zullen gefocust blijven om volgende week terug te gaan naar waar we moeten beginnen in Kansas.

Joey Logano – eindigde als 31ste: “Er was brand, dus er brak iets. Lang geleden, ongeveer halverwege de race, is er iets kapot gegaan. We waren zo traag en de auto wilde niet draaien. Wat het ook was, het ging uiteindelijk kapot.”

Brennan Poole – eindigde als 33e: “Ik weet het niet precies, maar ik heb het gevoel dat ik net ben overreden. Zodra hij tegen me aan liep, werd ik een beetje in het nauw gedreven, veel te laag, en toen viel ik meteen om. Dus ik denk dat het nummer 1 was? Stel je voor dat. Ik bedoel, grapje… 80 ronden in één race? Geen reden. Ik stond zij aan zij met de #3 (Austin Dillon), kwam net naar buiten en het is niet alsof ik ergens heen kan of hem meer ruimte kan geven dan ik had. Hij reed gewoon over me heen. Zo een beetje zielig. Ik weet het niet. Het lijkt iets te zijn dat hij de laatste tijd veel doet. Gewoon ongepast. Het was mijn eerste keer in een nieuwe bekerauto en 80 ronden te gaan… waarvoor? Ik heb echt niet veel rem gebruikt. Je rijdt als het ware van het gas af. Misschien zou je remmen als je iets te warm binnenkwam in vuile lucht, maar nee. Ik stopte gewoon zij aan zij met # 3, rolde van het gas en werd gewoon overreden. Het had zelfs kunnen zijn voordat ik van het gas moest rollen. Ik weet het niet. Ik moet de herhaling bekijken. Ik heb gewoon het gevoel dat het niet nodig is. Het is gewoon klote om een ​​auto kapot te rijden als je de kans krijgt om hier zondag te zijn. Ik ben dankbaar voor deze kans, dankbaar dat ik hier ben. Volgende week heb ik weer een kans om mezelf te bewijzen en hopelijk worden dat er meer.”

Noah Gragson – eindigde als 34e: “Ik weet niet wat er gebeurde. Ik probeerde naar boven te gaan en wat schonere lucht te zoeken. Het was een vergissing van mijn kant. De lucht in de achterkant van het peloton was moeilijk. Het zat strak en het kwam los. Ik weet het niet, ik moet terug om het te bekijken. Over het algemeen was het gewoon een teleurstellend jaar. Ik ben dankbaar voor alle inspanningen van de jongens van ons #42 Legacy Motor Club-team. We zullen onze Sunseeker Resorts Chevy volgende week naar Kansas brengen en zullen vanaf hier doorgaan.

Daniel Suarez – eindigde als 35e: “De omstandigheden waren perfect. Ik denk niet dat het iets met de track te maken had. De baan was goed, de auto was echt goed. Voor hoe snel ik de auto verloor, ik denk dat ik een lekke band had of zoiets omdat het meteen gebeurde. Mijn auto was niet los en ik had geen waarschuwing of zoiets. Het is jammer om zo vroeg uit de race te zijn op een circuit waar we het normaal gesproken erg goed doen.”

Lees meer over NASCAR

Dover Cup-resultaten, coureurpunten Martin Truex Jr. wint de NASCAR Cup Series-race op Dover Motor Speedway

Wat de coureurs zeiden op Dover Motor Speedway verscheen oorspronkelijk op NBCSports.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *