Schitterende moppantoffels maken schoonmaken leuk – en ze zijn te koop

Als mijn moeder aan het koken is (wat ze altijd doet), heeft ze altijd een papieren handdoek onder elke voet. Ze glijdt van het aanrecht naar het fornuis naar de koelkast in haar kleine keuken en vangt druppels op die op de grond vallen. “Clean as you go” is haar gelukkige mantra, en ze leeft echt naar het woord. Mijn huis is lang niet zo schoon als het hare; Ik kan niet eens dromen van het oproepen van hun enthousiasme voor het constante stofzuigen en dagelijkse afstoffen. Tegenwoordig denk ik echter aan de voorjaarsschoonmaak, en toen een vriend me de link stuurde voor deze chenille-stofzwabberslippers, klikte ik. Schoon huis, hier komen we!

Amazone

Trek deze ingenieuze pantoffels van microvezel aan om uw vloer te ontdoen van stof, pluisjes en meer. Zo is schoonmaken het leukst!

$ 11 bij Amazon

Deze slimme reinigers zijn niet alleen een eco-upgrade voor de vloerverzorgingsmethode van mijn moeder, ze zijn ook een koopje. Met vier paar voor slechts $ 11, is dit een no-brainer voor de voorjaarsschoonmaak. Zouden deze schone pantoffels de conditie van mijn vermoeide huis verbeteren? Er is maar één manier om erachter te komen.

Yay, mijn dweilslippers zijn er!

Ik bedank de medewerker van Amazon Prime en scheur het pakketje open. Zoals beloofd, bevat het vier paar chenille-dweilslippers – elk een in paars, blauw, neongroen en feloranje. Ik open de paarse voor een kijkje. Ze zijn rekbaar en zacht, als zeer stevige peds (weet je nog peds?) met een hoogwaardige elastische band rond de bovenkant voor een goede pasvorm.

Ik trek ze over mijn blote voeten en ontdek dat deze kleine schoonheden intelligenter zijn ontworpen dan ik dacht. De buitenkant heeft de lange “stapel” die je op de foto ziet. De binnenkant heeft rijen fijnere chenille, zodat ze zacht en rustgevend zijn voor mijn voeten (de ballen van mijn voeten zeggen “ahhh”). Het valt me ​​op dat ze eigenlijk omkeerbaar zijn.

Rijen veelkleurige moppantoffels

Dweilpantoffels laten je dansen tijdens het afstoffen. (Foto: Amazon)

Stel deze baby’s op de proef

Die comfortabele bontpantoffels (“comfurry”?) kunnen over schoenen glijden, maar ik rijd liever zonder zadel (meestal draag ik sowieso geen schoenen in huis).

Mijn keukenvloer is gemaakt van kunststof met een houtlook. Mijn eerste zorg is dat de chenille glad zal zijn. Maar dat is het helemaal niet. Hij heeft net genoeg grip, net genoeg glijbaan, en ik kan net als mijn moeder “schoonmaken terwijl ik ga”, behalve dat ik het avondeten van gisteravond opruim terwijl ik de koffie van vanochtend zet. Dat is leuk. Ik zet wat muziek aan en merk dat ik door de keuken loop, hier en daar liggend. Ik pak plekken op terwijl ik wat broodnodige functionele oefeningen doe.

Volgende afwerking – echt hardhout. Yoga doen in mijn woonkamer betekent een intieme blik op de stoffilm die zich onder de salontafel en elders verzamelt. Ik schuifel erheen en veeg probleemplekken schoon met mijn supersterke chenillevoeten, en sla dan een neerwaartse hond om mijn werk te controleren. Het kan niet schoner.

Witte en zwarte badkamertegels laten vooral vuil in huis zien. Ik besluit een pantoffel van chenille binnenstebuiten te keren zodat ik “detailwerk” kan doen. Het blijkt dat ik een genie ben. De fijnere kant van de pantoffel vangt niet alleen vlekken op van de voegen tussen de tegels, maar inspireert me ook om met een puntige voet over de metalen plint te stappen – waar stof graag woont. Swish, schoon in seconden, niet bukken, geen papieren handdoeken op de vuilnisbelt gooien. Een win-win situatie.

De houten trap is mijn aartsvijand als het op stof aankomt. Terugkomend op mijn oude metafoor van het westen, lijkt het een plek te zijn waar amuletten rusten. Ik beweeg van boven naar beneden en geef elke stap een snelle beweging van hoek naar hoek. Voila.

Veelzijdig en gemakkelijk te wassen

Nu ben ik geïnspireerd. Ik besluit om dingen naar een hoger niveau te tillen. Ik maak het blauwe paar open en schuif een van de pantoffels op het uiteinde van een dweil. Ik ben op zoek naar wat spinnenwebben in een hoek van het plafond in mijn slaapkamer – een kleine cluster die alleen ‘s nachts zichtbaar is met de bedlampjes, die ik me nooit kan herinneren dat ik ze overdag heb schoongemaakt. Ik speld het vast, ga dan van kamer naar kamer, pantoffels aan mijn voeten en één in de lucht, terwijl ik alle bovenhoeken vlekkeloos schoonmaak.

Ik kom terug met een zeer goed gebruikte dweilpantoffel die een wasbeurt nodig heeft. Buiten schud ik het losse vuil eraf en gooi het dan bij het paarse stel in de gootsteen. Warm water, een druppel afwasmiddel, draaien, draaien, snel afspoelen. Ik pak mijn vloerslippers en hang ze over de douchestang. Doordat het zachte poly snel droogt, zijn mijn dweilslippers een paar uur later weer als nieuw klaar voor gebruik.

3 foto's van een persoon die zwabberpantoffels anders gebruikt: met de hand op het aanrecht, op voeten en op een zwabberkop

hoe hou ik van deze laat me de manieren tellen (Foto: Amazon)

Het oordeel

Vloerreiniging, fitness en plezier met een aankoop van $ 11? Deze dweilslippers zijn mijn nieuwe favoriete vondst. Ik trek ze elke ochtend aan als ik opsta en mijn voeten voelen warm en verzorgd aan. De hele dag krijgen ze me van mijn kont overeind. In plaats van (met afgrijzen) een paar kruimels of een laagje stof op te merken, pak ik het op weg naar het postkantoor of tijdens de lunch.

Ik besluit om twee paar boven en twee paar onder te plaatsen. Ik verzamel het oranje paar als ik de motivatie heb om de kelder aan te pakken. Koude betonnen vloer, ik kom je halen. Maar niet nu.

Op dit moment zit ik hier thee te drinken, mijn voeten zijn gewikkeld in warme chenille. Schoon als je gaat. Dat is mijn devies. Maar eerst? Relax en geniet.

Amazone

Voor minder dan $ 3 per paar zijn deze comfortabele schoonmaakslippers een absoluut koopje.

$ 11 bij Amazon

Als je Amazon Prime hebt, krijg je natuurlijk gratis verzending. Ben je nog geen lid? Geen probleem. U kunt zich hier aanmelden voor uw gratis proefperiode van 30 dagen. (En trouwens, degenen zonder Prime krijgen nog steeds gratis verzending bij bestellingen van $ 25 of meer.)

De hierboven genoemde beoordelingen geven de laatste versies weer op het moment van publicatie.

Op zoek naar meer geweldige Amazon-thuisdeals? Bekijk deze:

opslag en organisatie

 • Welwillendheid LA pluche fluwelen reis Trinket Box Organizer

 • Onlyeasy opvouwbare onder bedzakken

 • Opbergzakken voor kleding van toekomstige vrienden

auto

 • Hotor auto prullenbak met deksel en opbergvakken

 • Noodfix-a-flat aerosol bandenreparatie- en opblaasapparaat

Stofzuiger

 • Whall draadloze stofzuiger

 • Tikom robotstofzuiger en dweilrobot

 • Yeedi Vac Max stofzuiger en dweilrobot combinatie

Keuken

 • Cuisinart Advantage Color Collection 12-delige messenset

 • Keuken Gizmo Snap N Strain Vergiet en Pasta Vergiet

 • McCook MC29 15-delige messenset

 • De gewatteerde antivermoeidheidsmat van KitchenCloud

Thuis

 • Roundfire betonnen tafel vuurkorf

 • Gunji Zero Gravity tuinstoelen set van 2

 • Smart schapenwol droogballen 6 stuks

Oorspronkelijk gepubliceerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *