De beste goedkope oortjes om deze Memorial Day 2023 te kopen

Bespaar deze Memorial Day flink op je favoriete merken oortelefoons. (Foto: Amazon)

Je bent misschien geen audiofiel, maar iedereen kan een geweldig paar oordopjes waarderen. Deze Memorial Day is een goed moment om een ​​paar extra paar te kopen, vooral als je de neiging hebt om je paar kwijt te raken! (En als je dat doet, ben je in goed gezelschap. De mijne is meerdere keren in mijn wasmachine terechtgekomen.) Er zijn talloze minder bekende merken met kwaliteitsproducten die dit weekend megaverkopen genereren bij retailers zoals Amazon, Walmart en Target, dus don niet missen Uw kans om geweldige oordopjes uit te proberen zonder de bank te verslaan.

CXK

Deze oordopjes hebben een totale afspeeltijd van maar liefst 36 uur en 13mm drivers voor een bombastische geluidskwaliteit. Vergeet niet de On-Page Coupon te pakken om nog eens 50% korting te krijgen.

$ 10 bij Amazon

Een geverifieerde recensent zei: “Aangezien ik tot nu toe basiservaring met oordopjes heb gehad, waren ze beperkt met snoeren of redelijk goedkope imitaties (met de laatste moest ik oppassen dat ik geen oorbellen droeg om per ongeluk een nummer over te slaan). ), dat deden ze.” “Een geschenk van God voor een redelijke prijs! Robuust, duurzaam en snel opladen, ik kan er geen fout aan vinden of ergens anders zoeken. Ik heb ze al maanden en ze werken nog steeds geweldig.”

PSIER

Dit zijn oordopjes die speciaal zijn ontworpen voor tijdens het sporten, waardoor ze beter passen als je onderweg bent. Een enkele keer opladen geeft je meer dan 10 uur speeltijd, of 50 uur in totaal met de case – perfect voor lange weekenden zoals deze!

$ 10 bij Amazon

“Ik heb deze gekocht omdat ik steeds oordopjes verlies. De kwaliteit is fantastisch. Ik gebruik ze om te trainen, ze passen geweldig en glijden nooit weg. Het geluid is goed. Ik heb hem al een tijdje in bezit en de levensduur van de batterij is geweldig, ik gebruik hem dagelijks en hoef hem maar om de paar weken op te laden’, zei een fan.

ZIUTY

Wat krijg je als je waterdichtheid, 50 uur batterijduur en een in-body LED-display combineert? Ziuty-oortelefoons natuurlijk. Vergeet niet de coupon van $ 5 uit te knippen.

$ 15 bij Amazon

“Dit zijn mijn favoriete oordopjes! Ik gebruik ze nu bijna 3 maanden en ben nog steeds tevreden. Ze werken perfect, de geluidskwaliteit is geweldig.” [and] De batterijduur is spectaculair. Ik gebruik deze de hele tijd en laad ze ongeveer een keer per week op! Ik was een beetje sceptisch over het kopen van oordopjes voor zo’n lage prijs, maar ik ben erg blij met mijn aankoop”, zei een Five Star-fan.

TOZO

Tozo-hoofdtelefoons zijn niet voor niets favoriet bij fans, en u zult genieten van het strakke ontwerp en de totale batterijduur van 22 uur.

$ 16 bij Amazon

“Ik vind deze geweldig”, zei een gebruiker. “Ik heb grote sensorische en geluidsproblemen, dus deze apparaten zijn levensreddend op drukke plaatsen. Het is zo gaaf dat ze door de hoes opladen en de lading lang behouden. Ik heb ze nog nooit door mij zien sterven. Ik kan ze maanden in mijn tas bewaren voordat ik ze oplaad (ik gebruik ze niet elke dag, ik breng ze naar de supermarkt, naar de tandarts of wat dan ook).

Cshidworld

De Cshidworld-knoppen zijn een andere geweldige budgetoptie en een populaire verkoper. U kunt genieten van maximaal drie uur muziek of zes uur gesprekstijd en zes keer opladen buiten de hoes. Bovendien kun je tot zes uur afspeeltijd krijgen na slechts een uur opladen.

$ 20 bij Walmart

“De oordopjes zien er persoonlijk prachtig uit. De noise cancelling werkt uitstekend. Zodra ik de oordopjes opzet, wordt het achtergrondgeluid geminimaliseerd. Koppelen gaat snel en eenvoudig. De oplaadcassette is schattig en heeft de perfecte maat. Ik gebruik ze al een aantal dagen en heb deze case nog niet hoeven opladen”, zei een gebruiker.

TOZO

Deze ultrasnelle oordopjes zijn geweldig voor gamers – ze hebben ook een uniek ontwerp dat er fantastisch uitziet en tegelijkertijd dienen als monitor voor de levensduur van de batterij.

$ 21 bij Amazon

“Betaalbaarheid zonder concessies te doen aan kwaliteit, zoals Tozo het beste doet”, zei een fan. “De Tozo G1-oordopjes zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief, betaalbaar paar draadloze oordopjes. Deze oordopjes zitten boordevol functies en leveren een uitzonderlijke geluidskwaliteit die zelfs de meest veeleisende audiofiel tevreden zal stellen.”

ZINGBIRD

Deze oordopjes worden geleverd met een garantie van 12 maanden en zijn geschikt voor meer dan 30.000 gebruiksuren. Ze zijn ook bijna universeel compatibel met elke telefoon, of het nu Android of iPhone is.

$ 22 bij Walmart

Een koper zei: “De geluidskwaliteit en pasvorm van de oordopjes zijn fantastisch. De batterijduur is ook goed. Ik heb het de afgelopen 4 dagen gebruikt en het geeft nog steeds aan dat de batterij voor 70 procent is.”

HKERR

Dankzij de aanraakgevoelige bedieningselementen zijn deze oordopjes gemakkelijk onderweg te gebruiken, en de koppelingsfunctie in één stap vereenvoudigt het installatieproces voor zelfs de meest technisch onderlegde mensen.

$ 22 bij Amazon

“Ik ben hier zo blij mee en onder de indruk”, zei een fan. “Ik heb deze gekocht ter vervanging van een ouder paar dat verloren was gegaan. De oude hadden een poort om op te laden, maar ik geef de voorkeur aan de meegeleverde oplaadcassette die duidelijk de resterende batterijcapaciteit laat zien. Ik heb de kleinste oorkussens gebruikt en ben er dol op.” Ze zitten erg comfortabel en vallen er niet uit. Ik heb er een paar bekeken voordat ik een keuze maakte en ik kan de kwaliteit voor de prijs niet geloven!”

Doel

Met een ingebouwde microfoon om gemakkelijk te chatten, waterbestendigheid die bestand is tegen zweet en regen, en een totale batterijduur van 12 uur, zal deze hoofdtelefoon je niet in de steek laten.

$ 23 bij doel

“Ik heb deze nu al meer dan 2 jaar en ze werken nog net zo goed als op de dag dat ik ze kocht. Ik gebruik ze de hele tijd voor zowel telefoongesprekken als het luisteren naar muziek. De kwaliteit is bij beide onberispelijk. Geweldig geluid, houdt een lading vast, lange batterijduur, geweldige functionaliteit en ik ben dol op de behuizing. Ik kan niet gelukkiger zijn met mijn aankoop!” zei een klant.

bb

Met een aanpasbare soundscape en tot 20 uur totale afspeeltijd herontdek je je favoriete muziek.

$ 25 bij Best Buy

Een koper zei: “[These] echte draadloze hoofdtelefoons [are a] stelen. Ze worden geleverd met een inbrandtool in de JLabs-app voor iOS/Android waarmee je deze hoofdtelefoon kunt afstemmen op topprestaties. Ik vind het geweldig dat het een ingebouwde USB-adapter heeft. Dus ik hoef hem alleen maar op een USB-poort aan te sluiten en ik ben klaar om te gaan.”

TAGRY

Deze Bluetooth-oordopjes hebben een afspeeltijd van 60 uur en een LED-indicator aan de buitenkant van de case die je precies laat zien hoeveel lading er nog over is.

$ 30 bij Amazon

“Sinds de eerste muzieknoten uit mijn nieuwe TAGRY Bluetooth-hoofdtelefoon klonken, wist ik dat ik een ongeëvenaarde audio-ervaring verwachtte. Als een fervent audiofiel heb ik een reeks oordopjes geprobeerd, elk veelbelovende unieke functies en uitzonderlijke geluidskwaliteit. Deze TAGRY-oordopjes presteerden echter beter dan alle andere op één cruciaal aspect: het volume”, aldus een muziekliefhebber.

De hierboven genoemde beoordelingen geven de meest recente versies weer op het moment van publicatie.

Hier vind je alles wat je moet weten Memorial Day-deals en beste deals op internet – up-to-date gehouden door onze winkelredactie. Bekijk al die van ons Memorial Day-verkoopdekking bij Yahoo, Engadget en In the Know, Hier.

Oorspronkelijk gepubliceerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *