Beste Apple Memorial Day-deals 2023

Vind deze Memorial Day de beste Apple-deals en bespaar flink. (Foto: Amazon)

Memorial Day is hier en je weet wat dat betekent: fantastische besparingen op je favoriete gadgets en gadgets! Heeft u dringend een Apple oplossing nodig? Je kunt momenteel alles vinden, van iPads tot AirPods, in de mega-uitverkoop. Onthoud dat deze kortingen alleen geldig zijn zolang de voorraad strekt, en Apple-producten zijn een begeerde handelswaar. Ze zullen waarschijnlijk als warme broodjes over de toonbank gaan, dus wacht niet tot het laatste moment om te kopen – vooral als het gaat om herhaalde aanbiedingen!

De beste AirPod-deals voor Memorial Day

Appel

Apple AirPods hebben geen introductie nodig, maar hier zijn een paar snelle feiten: deze jongens hebben een batterijduur van 24 uur, zijn supergemakkelijk in te stellen en kunnen ook audio delen tussen twee verschillende sets AirPods.

$ 99 bij Amazon

“Zonder twijfel mijn favoriete oortelefoons op de markt. Ik had een paar AirPods die ik in 2020 kocht en gebruikte ze drie jaar lang elke dag totdat ze de geest gaven. Heb deze als vervanging gekocht en ze zijn perfect. 10/10 Ik zou het opnieuw kopen”, zei een fan.

Appel

Zes uur batterijduur per hoofdtelefoon, 30 uur in totaal, actieve ruisonderdrukking en aanpasbare bedieningselementen? Dit tekstvak is slechts 226 tekens, wat lang niet genoeg is om deze AirPod-professionals te prijzen.

$ 200 bij Amazon

“Actieve ruisonderdrukking is geen grap!”, spoot een fan. “Ik ben dol op de AirPods en ik ben zo blij dat ik niet de 1e generatie versie heb gekocht. Deze koptelefoon was voor mij een uitkomst. Ik woon tegenover een autoreparatiewerkplaats en na een lange tijd wordt het behoorlijk rumoerig.” Tijdens mijn werkdag kijk ik graag naar mijn vrienden, lees ik een boek of schrijf ik misschien iets. Ik kan deze dingen gedaan krijgen zonder de afleiding buiten mijn deur! De AirPods zitten redelijk comfortabel in mijn oor en blijven redelijk goed op hun plaats zitten.”

De beste iPad-deals voor Memorial Day

Appel

Met een ruim 10,9-inch scherm, 64 GB ingebouwde opslag en 12 MP camera’s aan de voor- en achterkant is deze iPad een krachtige tablet.

$ 399 bij Amazon

Een klant zei: “Ik heb dit gekocht voor mijn man om te gebruiken tijdens het rijden met de vrachtwagen over de weg en hij is er helemaal weg van. Hij was in staat om het naar onze lokale AT&T te brengen en mobiele data toe te voegen voor gemakkelijker entertainment onderweg.” Hij heeft het gebruikt voor GPS, muziek, entertainment, enz. Het is perfect voor hem. Lichtgewicht en perfect draagbaar.

Appel

Deze krachtpatser is een van de meest draagbare iPads die er zijn. Hij is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, heeft een batterij die de hele dag meegaat en werkt samen met de Apple Pencil (tweede generatie) om er een fantastische tekentablet van te maken.

$ 500 bij Amazon

“De iPad Air met de M1-chip is de beste Apple-tablet voor je geld. Krachtig genoeg om zware games en veeleisende werkplatforms te spelen, met een prachtig gelamineerd scherm zonder dure en onnodige add-ons zoals 120Hz refresh en FaceID”, aldus een koper.

De beste MacBook-verkopen op Memorial Day

Appel

Ondanks dat het het 2020-model is, is het nog steeds vergelijkbaar met de meeste moderne Windows-machines, vooral als het gaat om productiviteit. Een batterij die de hele dag meegaat, 8 GB RAM en 256 GB SSD zorgen ervoor dat hij bijna alles aankan.

$ 800 bij Amazon

“Waarom kan de pc-wereld geen goede notebook maken voor dezelfde prijs? De MacBook Air is de maatstaf waaraan elk pc-model moet worden afgemeten. Ik kocht een pc-notebook die langer in de reparatiewerkplaats stond dan in het veld.” “Uiteindelijk besloot ik een MacBook Air te kopen omdat ik zo onder de indruk was van een Mac mini die ik kocht. Ik hou van alles aan de Air, van het toetsenbord en de touchpad tot de prachtige schermkwaliteit en de studiebehuizing”, aldus een vijfsterrenrecensent.

Appel

Als je meer prestaties nodig hebt dan een MacBook Air biedt, heeft deze MacBook Pro 8 GB RAM, 512 GB opslagruimte en een krachtige processor die is ontworpen voor veeleisende taken zoals Photoshop.

$ 1.349 bij Amazon

“Dit is een ongelooflijke laptop. De laptop is strak en geavanceerd met ongelooflijk gebruiksgemak. Ik ben onder de indruk van het ontwerp en de functie is zo perfect als je zou verwachten van een Apple-product. Ik raad dit product ten zeerste aan”, zegt een klant.

De beste Memorial Day Apple Watch-deals

Appel

Deze smartwatch is veel meer dan alleen een fitnesstracker. Het kan auto-ongelukken detecteren, hulpdiensten waarschuwen als je valt en zelfs fungeren als nood-SOS met één druk op de knop.

$ 329 bij Amazon

“Zo comfortabel!” een klant gedeeld. “Ik draag het naar mijn werk en vanwege mijn geschiedenis van aanvallen, heb ik het voornamelijk gedragen voor valdetectie. Ik vind het geweldig dat ik dingen zoals mijn cyclus kan bijhouden en het helpt me om af te vallen.

De beste Apple Memorial Day-deals

Appel

Voor de aspirant-artiesten die er zijn, is de Apple Pencil een fantastisch hulpmiddel om te gebruiken in combinatie met de iPad. Het is ook perfect om onderweg aantekeningen te maken of documenten te markeren.

$ 85 bij Amazon

“De Apple Pencil Gen 2 is een game changer voor zowel digitale artiesten als notulisten. Het is een gestroomlijnde en stijlvolle pen die nauwkeurige en responsieve prestaties biedt”, aldus Harry Potter. “Een van de meest opvallende kenmerken van de Apple Pencil Gen 2 is de magnetische oplaadmogelijkheid. Klem hem gewoon aan de zijkant van uw iPad Pro of iPad Air en hij begint op te laden. Dit elimineert de noodzaak van een aparte oplaadkabel en maakt het veel handiger om onderweg te gebruiken.

Appel

Afhankelijk van de leeftijd van uw iPad werkt de Apple Pencil van de tweede generatie mogelijk niet. In dat geval doet het model van de eerste generatie het net zo goed, en het is beschikbaar voor slechts $ 90.

$ 89 bij Amazon

“Ik hou van dit apparaat!” zei een koper. “Ik heb ervoor gezorgd dat ik mijn iPad meer wil gebruiken! Ik speel deze spelletjes schilderen/schilderen op nummer graag op mijn iPad en het heeft de game absoluut voor mij veranderd.”

Appel

Houd alles bij, van je handtas tot je bagage, met deze handige trackers die je overal mee naartoe kunt nemen.

$ 87 bij Amazon

“Ik heb onlangs het Apple AirTag 4-pakket gekocht en ik ben weggeblazen door dit product! De installatie was supergemakkelijk en het verbinden met mijn iPhone was een fluitje van een cent. De Find My-app is ongelooflijk handig om mijn spullen bij te houden en ik vind het geweldig dat ik in realtime kan zien waar mijn items zijn. De Precision Search-functie is ook geweldig. Ik kan mijn verloren voorwerpen gemakkelijk vinden met behulp van Siri, en de ingebouwde luidspreker is luid genoeg om ze van ver te horen. Ik zou dit product ten zeerste aanbevelen aan iedereen die constant zijn spullen kwijtraakt”, aldus een geverifieerde recensent.

De hierboven genoemde beoordelingen geven de meest recente versies weer op het moment van publicatie.

Hier vind je alles wat je moet weten Memorial Day-deals en beste deals op internet – up-to-date gehouden door onze winkelredactie. Bekijk al die van ons Memorial Day-verkoopdekking bij Yahoo, Engadget en In the Know, Hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *